BEAUTY,

Lactacyd*new products review!γιατι η Lactacyd ξέρει να φροντίζει κάθε γυναίκα!

12:33:00 π.μ. Katia Kwttakh 0 Comments

Νέα προιόντα κυκλοφόρησαν απο την αγαπημένη Lactacyd και προστέθηκαν ήδη στα αγαπημένα!
Η Lactacyd γνωρίζεις ήδη πως είναι η αγαπημένη μου εταιρία όσον αφορά την ατομική υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής μου και την εμπιστεύομαι απόλυτα και όχι μόνο εγώ φυσικά αλλα εκατομμύριες γυναίκες παγκοσμίως!Είσαι και εσύ μια απο αυτές;
Αν ακόμα δεν έχεις δοκιμάσει κάποιο προιόν της Lactacyd μάλλον ήρθε η ώρα!Προσωπικά τόσα χρόνια που χρησιμοποιώ προιόντα της δεν με έχει απογοήτευσει ποτέ!Σίγουρα κάποια προιόντα με την χρήση τους τα ξεχώρισα περισσότερο απο κάποια άλλα γιατι είναι και το τι θα σου ταιριάξει καλύτερα και αυτό απο άτομο σε άτομο διαφέρει,όμως είναι σημαντικό ότι κανένα προιόν της μέχρι τώρα δεν μου άφησε αρνητικές εντυπώσεις!
Ρίξε μια ματιά αν θες εδώ, στο προηγούμενο post μου που αφορούσε κάποια αλλα προιόντα της Lactacyd και σου μιλούσα αναλυτικά για την εταιρία και την προσφορά της στον γυναικείο πληθυσμό!
Το πόσο σημαντική είναι η περιποίηση της γυναικείας ευαίσθητης περιοχής σου το γνωρίζεις ήδη,πόσο μάλλον τώρα που διανύουμε την εποχή του καλοκαιριού και η καθημερινή επαφή με την θάλασσα,την άμμο και γενικά το εξωτερικό περιβάλλον μπορεί να επιφέρει κινδύνους και τυχόν μολύνσεις πολύ πιο εύκολα!Όπως επίσης και για τις δύσκολες μέρες της γυναίκας που επιβάλλεται η σωστή καθημερινή υγιεινή για την αποφυγή μολύνσεων και ανάπτυξης μικροβίων!

Σήμερα,θα σου παρουσιάσω δυο νεα προιόντα της εταιρίας που σίγουρα θα ξεχωρίσεις όπως και εγώ!



Το νέο γαλάζιο μπουρμπουληθρένιο Lactacyd oxygen fresh για 12ωρη καθαριότητα και φρεσκάδα της ευαίσθητης περιοχής!Προσφέρει άμεσο αίσθημα αναζωογόνησης και άνεσης που διαρκεί χάρη στην εμπλουτισμένη σύνθεση του με φυσαλίδες οξυγόνου και αρκτικά μούρα!
Είναι σε μορφή τζελ,δεν περιέχει σαπούνι και είναι εμπλουτισμένο με βιολογικό L-γαλακτικό οξύ.Υπόσχεται ενυδάτωση και φρεσκάδα και σέβεται την μικροχλωρίδα της ευαίσθητης περιοχής!
Δεν θυμίζει απόλυτα καλοκαίρι;

Και για τα έφηβα κορίτσια της παρέας η για τις κοριτσομανούλες που με διαβάζουν και θέλουν το ιδανικό προιόν για την κόρη,ήρθε το νέο Lactacyd girl στην απόλυτη pink girly συσκευασία που κρύβει το μυστικό υγιεινής απο την μαμά στην κόρη,με βιολογικό L-γαλακτικό οξύ,εκχύλισμα ροδάκινου και aloe vera που βοηθούν στην ενυδάτωση και ανακούφιση του δέρματος της ευαίσθητης περιοχής των μικρών κοριτσιών!Κατάλληλο για χρήση σε ηλικίες απο 3 ετών εως και την εφηβεία!Έρχεται σε συσκευασία με αντλία,απαλή αφρώδης υφή,άρωμα φρούτων,είναι ιδιαίτερα ήπιο και ξεβγάζεται εύκολα!Δεν περιέχει οινόπνευμα και σαπούνι.Φυσικά είναι παιδιατρικά ελεγμένο!

Θα σου μιλήσω ξεχωριστά για το καθένα!




lactacyd oxygen fresh:

-είναι σε μορφή παχύρευστου gel
-η μυρωδιά του θυμίζει καθαριότητα και δροσιά
-δημιουργεί αφρό και την αίσθηση πλήρης καθαριότητας μετά την χρήση του
-καθαρίζει αποτελεσματικά την ευαίσθητη περιοχή χωρίς καμία αίσθηση ενόχλησης
-ενυδατώνει την ευαίσθητη περιοχή
-η αναζωογόνηση που προσφέρει έχει διάρκεια


Το νεο Lactacyd oxygen gel έχει γίνει μέρος της καθημερινής μου ρουτίνας στο μπάνιο και δεν το αλλάζω!Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση απο όλες τις γυναίκες κάθε ηλικίας,αλλα εγώ θα σου πρότεινα να το χρησιμοποιείς το πρωί για να νιώθεις όλη μέρα φρεσκάδα και καθαριότητα!
Η Lactacyd με έκανε να αγαπήσω και να ξεχωρίσω τα προιόντα σε μορφή τζελ.Εσένα σε έχουν βολέψει;


lactacyd girl:

-είναι σε μορφή λεπτόρευστου gel
-έχει μοναδικό ξεσηκωτικό καλοκαιρινό άρωμα φρούτων
-έρχεται σε βολική συσκευασία με αντλία για να διευκολύνει έτσι τις μικρές φίλες όταν το χρησιμοποιούν
-καθαρίζει αποτελεσματικά χωρίς να προκαλεί καμία ενόχληση

Είναι ιδανικό προιόν για να ξεκινήσει ενα μικρό η ενα έφηβο κορίτσι να χρησιμοποιεί το δικό της ξεχωριστό ειδικευμένο προιόν περιποίησης της ευαίσθητης περιοχής της μπαίνοντας έτσι λίγο στον....πιο γυναικείο κόσμο!Σου έχω ξανά μιλήσει στο προηγούμενο άρθρο άλλωστε για το πόσο σημαντική είναι η ξεχωριστή φροντίδα της γυναικείας ευαίσθητης περιοχής απο το υπόλοιπο σώμα,και για αυτό μας νοιάζεται και μας προσφέρει τα εξειδικευμένα προιόντα της η Lactacyd!
Δεν νομίζω οτι θα υπάρξει κορίτσι που δεν θα θέλει να''παίξει΄΄με το νέο της απόλυτα ροζ''παιχνίδι΄΄ του μπάνιου της!


Τα Lactacyd προϊόντα lotion και gel τα βρίσκεις σε βολικές συσκευασίες των 200ml σε super markets -hondos και σε φαρμακεία.Ένα ακόμη plus τους;Οι τιμές τους!Είναι άκρως προσιτά οικονομικά προϊόντα.
Είναι σαφώς γυναικολογικά και δερματολογικά ελεγμένα και με βάση τα συστατικά τους πολύ μελετημένα με προσεχτικές επιλογές κατά την παρασκευή τους και πάντα με άξονα την γυναίκα και τον σεβασμό προς την επιδερμίδα και την ευαίσθητη περιοχή της,όπως ακριβώς μας αξίζει!

Αν θες διάβασε εδώ κάποιες πληροφορίες για την ευαίσθητη περιοχή σου,που ίσως σε βοηθήσουν.

Βρες την Lactacyd:

Λίγο το καλοκαίρι,λίγο που μας προσέχει εμάς τα κορίτσια η Lactacyd θα κλείσω αυτό το άρθρο μοιράζοντας μαζί σου μερικά tips της που ίσως σε βοηθήσουν και σε ενημερώσουν σωστά για την περίοδο του καλοκαιριού που διανύουμε!

Καλοκαίρι είναι....

-Πρόσεξε ώστε η πετσέτα θαλάσσης σου να μην έρχεται σε άμεση επαφή με την άμμο, ή την ψάθα σου καθώς έτσι ενισχύεις την εμφάνιση των καλοκαιρινών ανεπιθύμητων λοιμώξεων της ευαίσθητης περιοχής σου.

-Προσπάθησε να αποφύγεις τις βουτιές σε πολύ κρύες θάλασσες… Eιδικά όταν είσαι στις δύσκολες ημέρες του μήνα!

-Η υγρασία που μένει στο μαγιό μετά το μπάνιο αποτελεί πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη μυκήτων....Για αυτό πάρε ένα δεύτερο μαγιό μαζί σου και μην αφήνεις να στεγνώσει το πρώτο πάνω σου!

-Μην κάθεσαι απευθείας στην άμμο χωρίς πετσέτα… Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος μυκητιάσεων! Να έχεις πάντα μαζί σου μια καθαρή πετσέτα που θα την απλώνεις πάντα από την ίδια πλευρά.


#lactacyd #newproducts #oxygen #girl





You Might Also Like

0 σχόλια: